• 29 november 2001
  • Wij ontdekten wat treurig nieuws: KPN Telecom stopt met Telewijs counter strike for free in full. Wij vinden dat onbegrijpelijk. In de ICT E-zine hoop ik daarop terug te komen!
    —————————————-

    KPN heeft een groot aantal jaren langs elektronische weg informatie aangeboden voor het onderwijs songs download youtube iphone. In eerste instantie via Videotex en later op internet. Doelstelling hiervan was het stimuleren van het gebruik van de computer in het onderwijs. De aangeboden informatie en lesmiddelen waren deels van algemene aard maar hadden ook een relatie met het producten en dienstenpakket van KPN amazon prime video download english.

    De computer en software zijn intussen vertrouwde en onmisbare middelen geworden in het onderwijs. Voor KPN reden om het destijds gekozen beleid nu te herzien here we go stemmen. Overigens worden in het licht van de situatie waarin het bedrijf nu verkeert alle activiteiten getoetst aan de relatie tot de business.

    Dit heeft geleid tot het besluit de Telewijs-site volledig te sluiten met ingang van 15 december 2001 codesys downloaden.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75