• 15 november 2016
 • De Stercollecties van VO-content worden gekoppeld aan de werkvormen, tools en bronnen van de Reisgids Digitaal Leermateriaal herunterladen. Zo worden de open digitale leerlijnen verrijkt met extra materiaal en opdrachten en nog beter inzetbaar voor gepersonaliseerd leren.

  Ron Zuijlen, directeur VO-content: “Een win-win situatie waarbij open leermateriaal voor de leerling gecombineerd wordt met extra materiaal, werkvormen, handleidingen en tips voor docenten app zum downloaden von videos iphone. Dat past bij onze ambitie om de Stercollecties door te blijven ontwikkelen en de docent te ondersteunen bij leren en onderwijzen op maat.”

  Unieke en vergaande samenwerking
  De Stichting Reisgids Digitaal Leermateriaal (ReisgidsDL) en Stichting VO-content willen met deze unieke en vergaande samenwerking de ontwikkeling van open arrangeerbaar leermateriaal voor en door docenten verder stimuleren en versnellen Download here we go app cards. Zij kondigden hun samenwerking vandaag aan op het Jubileumevent ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van VO-content in Apeldoorn herunterladen.

  Louis Hilgers, oprichter ReisgidsDL: “Het doel van de ReisgidsDL is docenten helpen digitaal leermateriaal en daarbij passende werkvormen voor de dagelijkse onderwijspraktijk te vinden bedwars for free. Daarnaast biedt de ReisgidsDL een range van praktische tools. Stercollecties van VO-content zijn uitermate geschikt om hiermee te verrijken.

  Eerste werkvormen al uitgewerkt
  De eerste werkvormen uit de Reisgids zijn al uitgewerkt tot verwerkingsopdrachten voor leerlingen, en zullen worden toegevoegd aan de Stercollecties gratis schnittmuster taschenen. Dit schooljaar komen in totaal 25 werkvormen op deze manier beschikbaar, zowel via de Stercollecties als de zoekmachine van de Reisgids Digitaal Leermateriaal directx 11 windows 7 64 bit kostenlos. Daarnaast werkt een projectteam aan de verdere integratie van bronnen en tools uit de ReisgidsDL in de Stercollecties.

  Open beschikbaar
  VO-content zal een actieve rol gaan spelen in de aanvulling en doorontwikkeling van de collecties bronnen, werkvormen en tools van de Reisgids Digitaal Leermateriaal romme games for free. Met als doel de docent verder te ondersteunen bij het gebruik van de Stercollecties. Alle reeds gepubliceerde en vanuit de samenwerking nog te ontwikkelen leermaterialen en hulpmiddelen in de Stercollecties worden gepubliceerd onder de Creative Commons licentie CC-BY-SA fadenkreuz herunterladen.

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75