• 10 september 2015
  • Schooltv.nl biedt 10.000 video’s over diverse onderwerpen die leerkrachten kunnen gebruiken in de lessen java 64 bit download windows 10 deutsch kostenlos. De video-omgeving van Schooltv is er voor begeleiders in de kinderopvang en leerkrachten in het primair en voortgezet onderwijs. In oktober lanceert de NTR een Schooltv-app, waarmee de gebruiker automatisch op de hoogte blijft van de nieuwste video’s in de eigen favoriete categorieën sky q. Dat meldt NTR.

    Video is een snelle en actieve manier om kinderen lesstof bij te brengen, lastige materie uit te leggen, of om een discussie aan te wakkeren in de klas lkw simulator pc vollversion kostenlos downloaden. “Je vindt hier ruim 10.000 video’s”, vertelt Lyanne van Dijk, redacteur schooltv.nl. “En zoeken is heel eenvoudig. Je start met een zoekwoord, bijvoorbeeld ‘de aarde’ download itunes tv. Daarna kun je een leeftijdscategorie selecteren en het soort filmpje. Naast complete afleveringen van Schooltv-programma’s vind je bijvoorbeeld korte clips, liedjes of animaties over allerlei onderwerpen.”

    De website is overzichtelijk en de redactie screent alle filmpjes voor publicatie download ebooks. Een belangrijke toegevoegde waarde, vindt Erik Appelman, eindredacteur. “Je wilt kinderen iets leren in een veilige omgeving. Schooltv-filmpjes zijn altijd verantwoord en als een video niet geschikt is voor elke leeftijd, staat dat erbij vermeld converter downloaden kostenlos. Leerkrachten kunnen op de video-pagina eerst door de tekst scrollen en lezen wat in het filmpje gezegd wordt. Bovendien kun je de Schooltv-video’s overal afspelen: op een pc, digibord, laptop of smartphone.” Bij de meeste programma’s en fragmenten zit extra lesmateriaal, zoals kijktips herunterladen. Het begeleidend materiaal is te vinden via schooltvwebshop.nl.

    Met een persoonlijke afspeellijst (playlist) in ‘MijnSchooltv’ kan de leerkracht thuis op de laptop of tablet lessen voorbereiden en favoriete fragmenten alvast selecteren en opslaan spanische instrumentalmusik kostenlos downloaden. Via Facebook, Twitter, Instagram en nieuwsbrieven blijven docenten op de hoogte van het actuele aanbod.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75