• 25 september 2013
  • Binnengekomen persbericht
    Vives is al bijna 15 jaar een instituut binnen het onderwijs! Als vaktijdschrift is de Vives redactie continue bezig met het verschaffen van inhoudelijke informatie aan haar lezers adobe flash player filme downloaden. De afwisselende artikelen, ingezonden stukken van lezers werkzaam in het onderwijs, de originele columns en sterk inhoudelijke interviews maken Vives tot een zeer gewaardeerd en kwalitatief vaktijdschrift download real player videos.

    Ondanks de grillige print markt is ons abonneebestand nog steeds groeiende. Nu is weliswaar de bijdrage hiervoor minimaal, maar het geeft toch maar weer eens goed aan dat de vraag naar informatie over de mogelijkheden van technologie en ICT binnen onderwijs nog steeds groot is darf man musik aus youtubeen. Het is dan ook niet alleen meer de ICT coördinator/manager en/of de bovenschoolse bestuurder die zich verantwoordelijk acht voor vraagstukken als digibord onderwijs, flippin the classroom, mediawijs, mediarijk lesgeven en het gebruik van de tablets in de klas Star wars the clone wars free download. Maar gelukkig wil de juf en de meester in de klas ook steeds meer up tot date blijven over de nieuwste ICT toepassingen.

    Na 15 jaar vinden we het tijd dat we onze missie en doelstellingen weer wat zouden moeten aanscherpen www.musicload.de. Er is sowieso veel gebeurd rondom Vives. Ons moederbedrijf HUB uitgevers heeft het helaas niet kunnen redden en ook heeft Vives hoofdredacteur, Maaike Neuteboom helaas na vele jaren afscheid van ons genomen brother utilities herunterladen. Maar wij zijn zeer verheugd dat zowel Vives als wel de IPON nog steeds volledig up running zijn. Wij zijn ook zeer verheugd te mogen melden dat Dieter Möckelmann per heden de nieuwe hoofdredacteur van Vives is prison break download. Met zijn Dieter.nl slaat Dieter al jaren een brug tussen ICT en Onderwijs. En hoeveel beter kan dat nu ook in zijn rol als hoofdredacteur van Vives.

    Daarnaast begint Vives met een nieuwe formulering waarbij Vives veel meer synoniem zal zijn met Onderwijsinnovatie Download mp3 converter german for free. Want is het niet Innovatie die het onderwijs naar de 21e eeuw tilt. De restyle van Vives Magazine is dan ook inmiddels ingezet waarbij we de redactionele koers, inhoud en toon flink hebben aangescherpt herunterladen. Sleutelwoorden: scherper, beter geïnformeerd, verrassender, spraakmakender. Voornaamste doel; De urgentie terugbrengen die het blad ten tijden van de lancering in 1998, zodat u Vives elke keer direct uit het cellofaan grist Star wars battlefront free download. Kort samengevat: online brengen we het nieuws, in print duiden en maken we het. Echter niet meer 9 x maar 6 x per jaar. De succesvolle jaarlijkse uitgave van het Vives Wappboekje in december komt er natuurlijk ook weer aan. Online gaan we groots uitpakken waarbij er binnenkort een volledige nieuwe online community zal worden gelanceerd. Een community waar alle kennis en data bij elkaar zal gaan komen. Voor u als belangrijke toeleverancier van het onderwijs nog betere exposure mogelijkheden met een nog betere leadopbrengst.

    In het komende schooljaar zullen wij als platform ook veel meer gezamenlijk met de scholen fysieke bijennkomsten gaan organiseren waarbij kennis en informatie-overdracht de belangrijkste pijlers zullen zijn. Natuurlijk doen wij dat natuurlijk ook komend schooljaar weer via het onderwijsevent van het jaar, de IPON 2014 [19 en 20 Maart 2014], maar ook middels de organisatie van meerdere regionale summits in samenwerking met bijvoorbeeld ICT noord. En natuurlijk niet te vergeten de Vives Academie waarbij we tezamen met sterke partners meerdere onderwijs en ict gerelateerde cursussen en trainingen aanbieden aan onze abonnees..

    Kortom: Geen ander medium staat zo midden in het hart van het onderwijs als Vives. Die positie gaan we uitbouwen in alle denkbare verschijningsvormen, voor en samen met u! Wij kijken er naar uit!

    Met vriendelijke groet,

    Martin Smelt Uitgever Vives
    martin@vives.nl
    Richelle Bussenius, accountmanager Vives.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75