• 17 november 2017
  • Binnengekomen persbericht – Informatieve nieuwe website voor ouders over gamen. Wanneer jouw kind het over BRB heeft, denk jij dan dat hij een nieuwe sandwich bedoelt geforce treiber downloaden? En wanneer zij het heeft over een vette Clutch, ze een fancy handtas bedoelt? Begin jij je zorgen te maken als jouw kind over Feeden spreekt? Dan is het tijd jouw gamekennis bij te spijkeren itunes gekaufte songs downloaden! Watspeeltmijnkind is een volledig onafhankelijke en dus objectieve website die ouders informatie biedt over videogames en gaming in begrijpelijke taal android app music.

    Maar liefst 87% van de basisschoolleerlingen en 68% van de scholieren in het voorgezet onderwijs speelt weleens een videogame*. In de praktijk blijken ouders echter weinig te weten over deze hobby of zorgen te hebben over het gamegedrag van hun kinderen herunterladen. Dat is jammer omdat je er juist samen met je kind ook veel plezier aan kunt beleven. Het Trimbos instituut adviseert ouders zich goed te verdiepen in het gamegedrag van hun kinderen, om onder meer overbezorgdheid te voorkomen wget mehrere dateien herunterladen. Peter Bouwman, eigenaar van GamersNet, speelt hierop in met de nieuwe website Watspeeltmijnkind die toegankelijke en begrijpelijke informatie over gaming biedt spotify lied herunterladen. “Als eigenaar van een website voor gamers krijg ik veel vragen van ouders over kinderen en gamen. Voor hen wil ik graag een onafhankelijk platform bieden met informatie en handvatten op basis waarvan ouders zelf een keuze kunnen maken voor hun kinderen”, aldus Peter Bouwman rollercoaster tycoon downloaden free.

    Watspeeltmijnkind bespreekt de nieuwste videogames, legt uit waar bepaalde videogames over gaan, wat de plus- en minpunten ervan zijn voor kinderen en bespreekt de nieuwste trends op gaminggebied zoals de Pokémon GO hype en de verschillen tussen spelcomputers hörbuch für kinder herunterladen. De website bevat een woordenboek waar je eenvoudig de betekenis van gametermen opzoekt en een gamekiezer waar je als (groot)ouder gemakkelijk een game vindt die past bij de leeftijd en geslacht van jouw (klein)kind, bijvoorbeeld om een cadeau te zoeken voor de feestdagen powerpoint online präsentation herunterladen.

    Watspeeltmijnkind is dé website voor (groot)ouders die niet dagelijks bezig zijn met games, maar wel meer willen weten over de videogames waar zij hun (klein)kinderen over horen spreken archicad bibliothekselemente herunterladen!

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75