• 25 november 2001
  • Binnengekomen bericht:
    —————————————-

    Geachte ICT beleidmaker of geïnteresseerde,

    in het verleden hebben we al eens contact gehad over ICT beleid en kennisnet age of empires 3 kostenlosen vollversion deutsch. Een aantal van u heeft deelgenomen aan klankbordgroepen en kennisnet-workshops. Toen ging het ons vooral om het met beleid ondersteunen van een proces dat ons bezig hield (en houdt): het aansluiten van scholen op kennisnet hochladen und herunterladen. Maar inmiddels zijn de meeste scholen alweer een fase verder. En de beleidsmakers van die scholen: de “portefeuillehouder ICT”, de ICT-coördinator of “gewoon” de directie hebben al enige tijd ontdekt dat goed ICT beleid méér omvat dan het kabeltje en het kastje, de handleiding en de helpdesk ich kann fifa 19 nicht downloaden.

    De kennisnet aansluiting is maar een bescheiden aspect van het ICT beleid van een school, want die omvat ook budgettering, aankooppolitiek, onderhoudspolitiek, invoeringsstrategie, scholing ….enzovoort

    De nieuwe site http://ictbeleid.kennisnet.nl is opgezet om scholen te ondersteunen bij het maken van beleid van die “bredere” soort office 365 student kostenlos herunterladen. Niet vanuit de gedachte dat alleen “experts” u kunnen vertellen wat u moet doen en laten , maar vanuit het idee dat die duizenden scholen in nederland die met ICT bezig zijn ELKAAR veel nuttigs te vertellen hebben winmail.dat kostenlos download. Er zijn wel “experts”, maar die houden zich vooral bezig met het tevoorschijn halen van “best practices” en het presenteren daarvan aan collega-scholen herunterladen. Er is wel ruimte voor “kennisnet tips & tricks”, maar voor specifiek technische informatie verwijzen we naar andere sites in het kennisnet-domein herunterladen.

    We hopen dat u onze site aan uw “favorieten” wilt toevoegen.

    Wat is er op dit moment op die site te beleven ?




    • er is een discussie gaande over de stijgende (100%, 800% ?) prijzen van educatieve software-licenties


    • er staan persberichten over nieuwe extra subsidies voor ICT (de 20 gulden van Hermans voor filtering, bijvoorbeeld)


    • rekenvoorbeelden van ICTbudgetten


    • voorbeelden van diverse ICT-beleidsplannen


    • een uitnodiging voor een “pilot workshop” die zal gaan over de genoemde problematiek download amazon music pc music music.


    • “best practices” op alle mogelijk gebied voor alle soorten van onderwijs.


    Hieronder volgt informatie over die workshop simcity 2013 download kostenlos vollversion deutsch.

    Hartelijk dank voor uw aandacht en hopelijk tot ziens op de site http://ictbeleid.kennisnet.nl

    S.J einkaufsliste herunterladen. Spoelstra
    webmaster


    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75