• 1 juni 2016
  • Op de nieuwe website Onderwijsjeugd.nl staat veel praktische informatie over de afstemming van onderwijs en jeugdhulp gigaflat herunterladen. De site is een initiatief van het Nederlands Jeugdinstituut, de PO-Raad, de VO-raad, de VNG en de ministeries OCW en VWS flipper spiel kostenlos herunterladen.

    De website legt uit waarom een goede verbinding tussen onderwijs en jeugdhulp belangrijk is en op welke punten en hoe die verbinding tot stand kan komen download shaver. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om preventie en signalering van problemen, om onderwijs-zorgarrangementen en om doorgaande lijnen tussen verschillende soorten onderwijs en tussen het onderwijs en andere partijen, zoals opvang en jeugdhulp Download facebook videos without program.

    Een toolbox biedt toegang tot hulpmiddelen zoals brochures, protocollen en factsheets. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen aan een team van experts en is er informatie opgenomen over de monitor Aansluiting Onderwijs Jeugdhulp popcorn time downloaden op laptop.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75