• 13 september 2017
 • Mediawijzer.net organiseert voor de achtste keer de Week van de Mediawijsheid om aandacht te vragen voor het belang van mediawijsheid voor kinderen en jongeren havana song download for free. De Week van de Mediawijsheid vindt dit jaar plaats van 17 t/m 24 november 2017. Het thema luidt Generatie Media: samen mediawijs and install office 2016.

   

  Tijdens deze week worden docenten, professionals, ouders, kinderen en jongeren opgeroepn om zowel thuis als in de klas samen in gesprek te gaan over ons online gedrag en mediawijze vaardigheden where can I download audiobooks for free. Het netwerk is daarbij onmisbaar.

  Generatie Media: samen mediawijs
  De huidige generatie kinderen en jongeren groeit op in een wereld vol media youtube music german free. Een wereld waarin je slechts een smartphone nodig hebt om dagelijks op ontdekkingsreis te gaan. Waarin je eenvoudiger met elkaar in contact kan komen dan ooit tevoren paint 3d download kostenlos. Maar behalve deze eindeloze mogelijkheden, zijn er ook risico’s. Van cyberpesten en wraakporno tot nepnieuws en radicalisering. De manier waarop we ons online gedragen, kan uiteindelijk grote maatschappelijke gevolgen hebben call of duty black ops 3 kostenlos vollversion deutsch pc.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75