• 30 juni 2017
 • Het thema van de nationale Week Tegen Pesten – 18 t/m 22 september – is dit jaar: Online pesten herunterladen. Pak ’t aan! De samenwerking met ouders, het team en de leerlingen is daarbij onmisbaar, aldus de organisatie.

   

  Tools
  Voorafgaand aan en in de Week Tegen Pesten krijgen leerkrachten tips en tools om samen met leerlingen, ouders en het team aan de slag te gaan video editor for free. Op website weektegenpesten.com vind je alle informatie.

  Goed begin
  Het begin van het schooljaar is hét moment om te werken aan een veilige groep ms project kostenlos herunterladen. De eerste weken na de zomervakantie vormen een belangrijke periode in het proces van groepsvorming. Deze gouden weken zijn doorslaggevend voor hoe de leerlingen de rest van het jaar met elkaar omgaan herunterladen. De Week Tegen Pesten 2017 legt de basis voor een goed startmoment voor de rest van het schooljaar.

  Organisator Stichting School en Veiligheid werkt samen met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de Respect Education Foundaton (REF) microsoft excel for free in full german.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75