• 25 oktober 2001
  • Binnengekomen persbericht:
    —————————————-

    UITNODIGING & persbericht

    trefwoorden: kinderen/jongeren/docenten internet

    WIE WINT OP 31 OKTOBER FL instagram stories. 25.000,-?

    ThinkQuest, de jaarlijkse WEB-strijd voor leerlingen, docenten en studenten, nadert z’n ontknoping itunes serien herunterladen. Op 31 oktober strijden de beste teams in Media Plaza in de Jaarbeurs in Utrecht om de prijzen en de eer. Hoogtepunt van de finales is de demonstraties van de kanshebbende sites door de makers zelf herunterladen.


    ThinkQuest daagt teams uit om de beste educatieve website te bouwen. Ingezonden websites zijn voor iedereen beschikbaar via Kennisnet en de ThinkQuest websites en kunnen in het Nederlandse onderwijs worden gebruikt zdf videos zum herunterladen. Er zijn verschillende web-strijden voor teams van basisschool
    leerlingen, van middelbare scholieren en van docenten en studenten. Basisscholieren kunnen hun eigen Pentium PC winnen, of een schoolreisje voor de hele klas hvv ticket herunterladen. Leerlingen voortgezet onderwijs winnen cash prijzen tot fl. 12.500,- en docenten/studenten teams winnen cash prijzen tot fl.1000,- Het prijzengeld wordt ter beschikking gesteld door Kennisnet hoe gpx downloaden.


    BVEnet heeft extra prijzen voor deelnemers uit de BVE-sector. Andere partijen zorgen voor leuke aanvullende prijzen zoals cursussen, abonnementen en uitstapjes kostenlose spiele zum herunterladen für tablet.

    Alle ingezonden websites zijn inmiddels door de jury beoordeeld. Alleen de allerbeste zijn doorgedrongen tot de finale. In de bijlage vindt u een overzicht welke teams in welke categorieen tot de finale zijn doorgedrongen en grote kans hebben op het winnen van een prijs post nl app downloaden. Na 31 oktober ontvangt u een verslag van de finales en een overzicht van alle prijswinnaars.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75