• 31 oktober 2001
  • Binnengekomen persbericht:
    —————————————-
    Prachtige prijzen voor website-makers untis mobile app!

    De jury van ThinkQuest 2001 maakte op woensdag 31 oktober de winnaars bekend van de jaarlijks terugkerende ThinkQuest ‘web-strijden’ video and send it via whatsapp. Tijdens een grandioos finale evenement demonstreerden de deelnemende teams van
    basisschool leerlingen, leerlingen voortgezet onderwijs en
    docenten/studenten hun websites farm heroes saga kostenlos herunterladen für pc. Ruim twee ton aan prijzen is beschikbaar gesteld door Kennisnet. Minister Hermans reikte hoogstpersoonlijk de prijzen uit in de docenten/studenten categorie bluetooth herunterladen kostenlos.

    De winnaars van ThinkQuest-Junior, de categorie voor basisscholen, wonnen ieder een eigen Pentium-PC. De beste Junior klassen-inzending won een ICT-budget voor de school en een schoolreisje naar keuze herunterladen. De teams die de beste websites in de categorie Leerlingen (middelbare scholieren) maakten kregen geldprijzen van fl. 10.000,- per team. De winnaars in ThinkQuest voor de Klas, de docenten en studenten wonnen fl herunterladen. 25.000,- per team. BVEnet beloonde de beste inzendingen van leerlingen uit de
    BVE-sector (beroeps en volwassenen educatie) met extra geldprijzen.

    Voor een goede jurering zijn de 230 ingezonden websites door ruim vijfhonderd Internet-kenners en onderwijskundigen beoordeeld op educatieve waarde, originaliteit, Internet-gebruik, interactiviteit en technische kwaliteit herunterladen konjungation. Bezoekers van de finale konden een eigen oordeel vormen via de demonstraties die door de finalisten werden gegeven. Alle ingezonden websites zijn ook te bekijken via de ThinkQuest-site en Kennisnet film download youtube ipad.

    Kennisnet stelt het prijzengeld voor de web-strijden beschikbaar om ‘web-based’ content voor Kennisnet te genereren. Op deze manier krijgen alle Kennisnet- gebruikers de kans om zelf vorm te geven aan de inhoud van Kennisnet en dragen bij aan de groei van Nederlandstalig educatief materiaal op het Internet bridge herunterladen.

    De einduitslag is te bekijken via de ThinkQuest website.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75