• 14 juni 2011
 • itslearning - teletop - dapter

  Sinds begin mei bekend werd dat Dactique werd overgenomen door het Noorse bedrijf itslearning heeft dit vele vragen opgeroepen. Door middel van de Relatiedag en de diverse landelijke informatiebijeenkomsten heeft de organisatie zoveel mogelijk mensen geïnformeerd over de achtergrond en de gevolgen van deze verandering huawei mate 20 lite fotos herunterladen. Hier leest u nog eens een overzicht van de belangrijkste informatie.

  De overname in het kort
  DactiqueTot mei 2011 werd het itslearning leerplatform in Nederland verkocht door het bedrijf World on Web, dat optrad als reseller uit naam van itslearning Noorwegen. Ook verzorgden zij de trainingen. Dactique leverde de elektronische leeromgeving Teletop en het e-portfolio Dapter kostenlose gif herunterladen. Op 4 mei is de samenwerking tussen itslearning AS in Noorwegen en World on Web officieel beëindigd. De naam en activiteiten van itslearning Nederland zijn overgedragen aan het voormalige Dactique. Er bestaat geen formele relatie tussen het vroegere en het nieuwe itslearning Nederland. De organisaties en medewerkers worden dan ook niet samengevoegd in de nieuwe organisatie adobe camera rawen. Wat er nu gaat gebeuren met World on Web, is afhankelijk van het besluit van hun management. Eind mei is de overname geheel afgerond, met de overdracht van de laatste bedrijfs- en klantgegevens. De directies van beide organisaties benadrukken dat de overdracht in een prettige en constructieve sfeer heeft plaatsgevonden.

  Wat gebeurt er met Teletop herunterladen?
  TeletopDe grote vraag is natuurlijk: Gaat Teletop verdwijnen? Ja, op termijn wel. Maar dat zal nog zeker enkele jaren duren. Zolang er nog scholen zijn die een lopend contract hebben, zal het gedurende de contractperiode voor hen in de lucht gehouden worden Download all youtube videos. Daarbij hoort ook de technische ondersteuning, maar niet de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Het is voor niemand dus verplicht om over te stappen op het itslearning leerplatform. Maar het mag wel; itslearning Nederland is bezig om een programma op te zetten speciaal voor de vroege vogels die op een kleine schaal itslearning willen uitproberen love pictures to. Ook worden de opties en procedures voor migratie van Teletop naar itslearning tot in detail uitgewerkt, om dit in goede banen te leiden voor diegenen die willen overstappen.

  Wat gebeurt er met Dapter?
  DapterDapter wordt ook in de toekomst door-ontwikkeld download e-box. Eerst zal de focus hierbij liggen op het e-portfolio, daarna zullen nieuwe functionaliteiten ontwikkeld worden die het een volledige persoonlijke leeromgeving (PLO) maken. Verder zal er een koppeling worden gerealiseerd tussen Dapter en het itslearning leerplatform. Wanneer dit klaar zal zijn, is nog niet bekend.

  Wat gebeurt er met het itslearning leerplatform kostenlose spiele herunterladen malen nach zahlen?
  itslearningDe beste functionaliteiten uit Teletop, zoals de studiewijzer, worden geïntegreerd in itslearning. Deze zullen gaandeweg via de reguliere software updates beschikbaar worden voor alle itslearning gebruikers. Verder wordt er gewerkt aan de koppeling via DAF en Entree in het kader van directe toegang tot digitale leermiddelen tetris free windows 7. Het itslearning leerplatform zal verder zoals gebruikelijk meerdere keren per jaar een update krijgen.

  Hoe zit het met trainingen?
  In goed overleg is besloten dat enkele itslearning trainingen die al gepland stonden worden uitgevoerd door trainers van World on Web. Ondertussen zijn de trainers/adviseurs van het nieuwe itslearning Nederland bezig zich de nieuwe trainingen eigen te maken, om deze zo snel mogelijk ook te kunnen geven download microsoft word 2019 for free. Daarnaast blijft itslearning Nederland gebruik maken van de expertise die de medewerkers hebben op het gebied van ICT in het onderwijs. Naast de normale gebruikerstrainingen blijven zij dus hun (implementatie)adviesdiensten (bijv. bij laptops in de klas) aanbieden, zonder dit aan een specifiek leerplatform te koppelen.

  itslearning Nederland benadrukt dat iedereen die nog rondloopt met vragen of onduidelijkheden, deze vooral moet uiten en altijd contact met ze kan opnemen via info.nl [AT] itslearning.com. Op de website van itslearning Nederland worden regelmatig nieuwsberichten gepubliceerd met de laatste stand van zaken. Ook kunt u daar de uitgebreide FAQ vinden, met een antwoord op de meest gestelde vragen.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75