• 17 november 2014
 • Ingezonden Platformartikel

  Themaworkshops: Maak ambities waar met itslearning
  Maakt u al gebruik van het itslearning leerplatform en bent u klaar om een volgende stap te zetten geburtstagskarten einladung gratisen? In het schooljaar 2014-2015 organiseren itslearning Nederland en Lab to Learn gezamenlijk een viertal verdiepende workshops voor docenten en medewerkers uit het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs in Zuidwest Nederland musik von youtube auf imac herunterladen.

  Praktisch aan de slag met onderwijskundige thema’s
  In elke workshop staat een specifiek onderwijskundig thema centraal herunterladen. Tijdens de workshops gaat u zelf praktisch aan de slag en doet u inspiratie op aan de hand van diverse voorbeelden die aansluiten bij het desbetreffende thema alle mails herunterladen. De vier thema’s die aan bod komen, zijn:

  • Zelf leermiddelen ontwikkelen met itslearning: Vandaag de dag maken steeds meer scholen gebruik van digitale leermiddelen naast of ter vervanging van de traditionele schoolboeken download youtube converter for free german. In deze workshop op 26 november 2014 leert u hoe u met behulp van het itslearning leerplatform zelf leermiddelen kunt ontwikkelen.
  • Zelf toetsen ontwikkelen met itslearning: Binnen het onderwijs wordt veel getoetst, maar wat wilt u eigen meten of weten bahn app? Tijdens deze workshop op 9 december 2014 leert u hoe u zelf toetsen kunt ontwikkelen met behulp van het itslearning leerplatform.
  • Taalonderwijs vormgeven met itslearning: Taalbeheersing is een belangrijk onderdeel binnen de beroepsvoorbereiding van een leerling warum kann man manche filme bei netflix nicht herunterladen. Centraal in deze workshop op 5 februari 2015 staat de vraag: op welke wijze kunnen elementen uit het taalonderwijs worden ondersteund met itslearning amazon music herunterladen?
  • Een goede planning is het halve werk: Het plannen en organiseren van lessen, toetsen, opdrachten, huiswerk, etc. is een belangrijke pijler van uw onderwijs all videos for free. Tijdens deze workshop op 23 april 2015 leert u om de itslearning-functionaliteiten voor organisatie en planning optimaal voor u te laten werken.

  Locatie en tijd
  Alle workshops worden verzorgd in het moderne Lab to Learn te Etten-Leur en vinden plaats van 14.00 uur tot 17.00 uur Download farming simulator 19 for free. De koffie staat voor u klaar vanaf 13.45 uur en vanaf 16.30 uur is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. De kosten voor een workshop zijn €125,- per persoon per workshop (BTW-vrijgesteld).

  Aanmelden
  Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van bovenstaande workshops?
  Ga voor meer informatie en aanmelden naar de agenda van Lab to Learn.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75