• 19 april 2016
  • Op veel middelbare scholen zijn de ICT lessen erg simpel. Word, Powerpoint en misschien het maken van een WordPress website. Daarnaast zijn er weinig docenten die informatica geven, terwijl de ICT-sector met de dag stijgt download videos from browser! Dit zijn serieuze problemen die opgelost moeten worden.

    Er zijn veel initiatieven zoals Girlsday, Hour of Code en grote bedrijven zoals Microsoft die een Minecraft education edition maken new my elba app. Helaas is dit nog niet genoeg vonden de drie derdejaars studenten van de uit Amsterdam. Zij vinden dat leerlingen ook begeleiding in de klas nodig hebben op het gebied van programmeren en hebben daarom hun krachten gebundeld om Cearn op te zetten geogebra 3d herunterladen.

    Cearn
    Cearn is een Studenten Startup dat programmeer lessen geeft op het voortgezet onderwijs. De drie studenten hebben veel kennis op het gebied van nieuwe media, waaronder programmeren herunterladen. Die kennis is pas opgedaan bij de opleiding Communication and Multimedia Design. “Ik had er enorm veel aan gehad als ik al op de middelbare school leuke programmeer lessen had gekregen.” zegt Tessa, Co-founder van Cearn ps4 system update herunterladen nicht möglich. ” daarom willen wij graag door middel van ICT workshops ons enthousiasme voor ICT overbrengen op de nieuwe generatie”. Cearn gaat in gesprek met scholen over wat het niveau is en stelt een les samen die zij dan persoonlijk komen geven wie kann man video herunterladen. Interesse? Kijk voor meer informatie www.cearn.nl.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75