• 1 januari 2009
 • Sjoerd Spoelstra
 • Als het afgelopen jaar niet geweldig was…er valt toch niets meer aan te doen. Het leven is niet terug te draaien herunterladen. Doe bijv. in het nieuwe jaar de vla-proef:

  Giet uw favoriete vla-bakje tegelijk links en rechts vol met vanillevla aan de ene en chocoladevla aan de andere kant herunterladen. Als je dat rustig doet lukt het goed om twee perfecte halve cirkels te maken. Roer nu met vaste hand VIJF keer rechtsom. De vla is al behoorlijk gemengd Download video maker program for free german. Roer nu VIJF keer LINKSom…. Ziet u wat ik bedoel ? Je bent een knappe jongen als je die twee halve cirkels weer precies terug kunt krijgen.

  Dezelfde proef is uitgevoerd in laboratoria met exact uitgebalanceerde draaiende cilinders, maar ook daarbij lukt het nooit precies Download iphone 7 music for free. Met digitale vla lukt het wel beter dan met Melkunie-vla : vorig jaar nog is daarmee een kinderporno-producent ontmaskerd. Op een digitale foto was zijn gezicht onherkenbaar gemaakt met een draaikolk effect manjaro. Een handige jongen draaide de digitale draaikolk weer terug en de foto was weer herkenbaar.

  Maar ook digitaal terugdraaien heeft zijn beperkingen herunterladen. Het leven is te complex voor een eenvoudige restore operatie. Iedereen die wel eens geprobeerd heeft om zichzelf of zijn computer o.i.d. terug te brengen naar happier days, toen alle drivers nog werkten, zeg maar, die weet dat Download hearts of iron 4 for free.

  Je kunt proberen om regelmatig een complete backup van je systeem te maken. De prijs van een Terabyte externe opslag is – zo lees ik in de folder – zojuist onder de honderd euro gezakt, dus dat is een mogelijkheid download xelion app. Tenminste voor een laptop of zo. Als het over een iets ingewikkelder systeem gaat, bijvoorbeeld een server, dan lijkt het me ook weer nadelen te hebben: Geachte leerlingen en docenten, vanwege een restore operatie zijn alle cijfers, absenties, ingeleverde werkstukken, opgegeven huiswerk en salaris-uitbetalingen teruggedraaid naar 1 december vorig jaar film herunterladen gratis.

  Die backups zijn slechts een schijnzekerheid. OK, dapper voorwaarts dus maar. Een troost is: in het nieuwe jaar zullen vast wel weer dingen fout gaan, maar ANDERE dingen Download youtube videos android. En dat geeft ook een soort rust, vindt u niet ? 

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75