• 6 april 2010
 • Sjoerd Spoelstra
 • Staat die ict al een beetje op de rails bij jullie ?

  ICT op de rails?Kijk haus des geldes staffel 3 herunterladen. Als er rails waren…. Dan was er allemaal ook geen kunst aan. Alsof er in zo’n school alleen maar de ict een beetje lomp op z’n zij ligt, en het enige dat de ict-coördinator hoeft te doen is om dat met een hefboompje eventjes rechtop te wippen hoe apps op samsung galaxy. Een glanzend nieuwe trein die op stalen spoorstaven gekanteld wordt, voorzien van nieuwe dwarsliggers. NEE meneer, mevrouw. Het staat nog lang niet op de rails schnittmuster latzhose kostenlos downloaden. Er ligt een stuk on-ontgonnen woestijn, nee, een MOERAS. Het moet drooggelegd worden, want alles wat je daar in zet verdwijnt binnen een half jaar bubbelend onder het oppervlak gesichtserkennungen. En dwarsliggers ? Ja, die zijn er genoeg. Maar niet van de bruikbare soort.

  Voor er iets ook maar een beetje vooruit rolt moet het terrein verkend worden, dalen opgevuld , bergtoppen afgevlakt en ja, soms zelfs tunnels geboord worden door massief graniet. tetris for free for pc.

  Op de rails zetten geeft dat allemaal niet in de volle omvang weer. Het hele beeld van rails suggereert dat er een uitgestippeld proces bestaat en dat alle scholen – als ze er aan toe zijn – zullen moeten doorlopen alle titel herunterladen iphone. En volgens mij bestaat er geen Universeel Eindstation. De ene school heeft voor ogen dat ieder lokaal van een activeboard voorzien moet worden app viber for free. De volgende zal niet rusten voor elke leerling en docent met een notebook computer rondloopt. Een derde school zoekt naar een nieuw soort didactiek die alleen met een bepaalde Electronische Leeromgeving ingevoerd kan worden beatport music for free. Voor je zover bent moeten ook alternatieve benaderingen gezocht worden. Niet altijd is de Eurostar of de Thalys de beste oplossing voor het vervoersprobleem in mijn organisatie definition von herunterladen. Nog best kans dat het een draagvleugelboot wordt. Fietsen is ook heel gezond.

  ICT op de rails?

   

   

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75