• 22 maart 2010
 • Sjoerd Spoelstra
 • De eReader en Madame BovaryEen poosje heb ik een e-reader te leen gehad, een zgn wie kann man video herunterladen. Iliad. Plat scherm, zwart-op-wit met een soort elektrische inktdruppel technologie. De batterij van het ding gaat lang mee omdat het geen licht uitstraalt, alleen reflecteert bitrix24. Je kon er de complete Oorlog en Vrede van hoe-heet-ie op zetten. Tolstoj ? Drie keer ook nog wel. Plus Dracula… de originele versie van Bram Stoker pdf complete download kostenlos deutsch.

  Ik zag – en zie – wel grote mogelijkheden voor het onderwijs. De definitieve oplossing van de zware schooltas: alle boeken van een hele schoolcarrière kunnen gemakkelijk op zo’n ding als PDF download instagram posts. Echt een leuk ding dus.Maar er zit meer aan innovatie vast dan alleen de nuttigheid en hoeveel DPI zo’n apparaat heeft, MIPS, Mhz, inches en Gigabits download mp4. Hoe zit het met je trein-conversatie ?

  Ik bedoel: situatie A. Je zit in een 1e klas coupé. Op vakantie of zoiets, naar Parijs, in ieder geval je zit een lekkere stoel, voor een flinke afstand, en je hebt een mooie uitgave van … herunterladen. Madame Bovary meegenomen om de reis een beetje te veraangenamen. Tussenstop in Brussel en dan komt er zo’n bijzonder aantrekkelijke dame de coupé binnen, met zo’n … why can't I download with safari. hoe heet het …. ensemble. Alleen Belgische dames kunnen dat dragen, wat in elk europees land megatruttig zou zijn kan in België doorgaan voor à la mode downloaden stoppen.

  De eReader en Dracula - Bram StokerGoed, ik dwaal een beetje af, maar het moet toch wel heel gek lopen als na verloop van tijd in die coupé het gesprek NIET komt op de prachtige glanzende uitgave die ik dan in handen heb van het meesterwerk van Flaubert minecraft cracked for free. En gaandeweg op madame Bovary en dat het toch ook niet mee zal vallen om in een buitenwijk van Brussel te wonen, als aantrekkelijke jonge vrouw alleen mp3 dateien auf iphone downloaden. En – ik heb even moeite om weer terug te keren, maar nu even terug naar situatie B.

  Ja ik eeeh, dit is een eeeh zg e-reader, een ILIAD WHITEPAPERSCREEN….. erg handig… daar heb ik de complete Oorlog en Vrede op staan, u weet wel, van Tolstoj, en dan past Dracula van Bram Stoker er ook nog gemakkelijk bij…. De knappe juffrouw was al schichtig geworden bij het zien van een volwassen man die met een plastic leesplankje in de trein zit, maar nu gaat haar blik al helemaal naar de noodrem

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75