• 4 februari 2013
 • Sjoerd Spoelstra
 • InformatiestroomInput, verwerking en output fbif downloaden. Ik heb het zojuist weer een keer uitgelegd in klas 3V. Je kunt met een stekkertje een licht-sensor zoemertje verbinden en je hebt een zoemer-die-zoemt-als-het-licht-is download ark. Maar veel verwerking is daar dan niet aan te pas gekomen.

  Met een geluid-sensor en een geheugencel er bij kun je een automaatje maken dat gaat piepen als je 1 keer in je handen klapt… download kindle books. Kijk ! Dán ga je al een heel stuk richting de kunstmatige intelligentie.

  Als ICT coördinator kun je je ook soms afvragen of je iets toevoegt simcity für mac kostenlos download. Of je iets toevoegt met het dóórgeven van foldertjes en artikeltjes aan je collega’s…. het één keer per maand leegmaken van je postvak en het verdelen van die enorme stapel Vivessen, COSsen, Kennisnet-kranten en SLB magazines over de postvakken bebauungsplan herunterladen. De postvakken van specifieke collega’s die zeker geïnteresseerd zullen zijn in specifieke artikelen.

  Een geheugenfunctie (waar heb ik iets over smartboards bij klassieke talen al eerder gelezen) en een beetje verwerkingssnelheid (een keer per WEEK het postvak leegmaken) zou ook in een ict coördinator van harte welkom zijn herunterladen.

  Hij /zij is een combinatie van een databus, een geheugenmodule en een processor, eigenlijk. Erg jammer dat voor ons de Wet van Moore niet op gaat:

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75