• 17 december 2012
 • Sjoerd Spoelstra
 • Tiger TankLaatst op de i&i conferentie zag ik het weer: het is een schande dat Nederland haar kinderen zo slecht voorbereid op de informatiemaatschappij en dat de vergelijking gemaakt wordt met de meidagen van 1940 adobe flash player filme downloaden. Foto van een Nederlands wielrijderspeloton : vrolijk lachende fietssoldaten en direct daarachter een foto van de grootste Tiger tank die er te vinden was download real player videos. De suggestie is duidelijk: de Duitsers hadden het plan en de spullen en wij niet.

  Maar nu heb ik daar ook wel eens een boekje over gelezen en zo simpel lag dat niet darf man musik aus youtubeen. Die Tiger tank reed pas in 1941…. Nederland had best moderne vliegtuigen …. de Duitsers hadden in 1940 nog vooral paardenkracht … en die fietssoldaten dat was misschien niet eens zo’n onpraktisch idee Star wars the clone wars free download.

  Dat we nu niet allemaal Duits spreken was volgens mij te danken aan snel en flexibel aanpassen aan veranderende omstandigheden www.musicload.de. Engelse huisvrouwen die plotseling ook vliegtuigmonteur konden zijn. Van Amerikaanse pindakaas fabrieken die van de ene dag op de andere ook oorlogsmaterieel konden maken brother utilities herunterladen. En aan nieuwe technologie die in 1940 nog uitgevonden moesten worden. De radar, de computer, de penicilline, de atoombom.

  Deskundigen die anno 2013 beweren dat ze het masterplan klaar hebben liggen om onze jongens en meisjes in gestrekte ganzenpas de informatiemaatschappij binnen te laten binnen marcheren….lijkt me helemaal niks prison break download. Ik geloof dat de creativiteit en de flexibiliteit van onze kids de eigenschappen zijn die het verschil zullen maken.

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75