• 29 september 2010
 • Sjoerd Spoelstra
 • Achteruitroeien met je i-podIk tel meer dan honderd i-phones en i-pod-touches en blackberries in ons schoolnetwerk herunterladen der problembehandlung für windows 10. Tja, hoe gaat dat, we hebben een aantal wireless access points, die hebben dan wel een code maar diezelfde code staat ook ingesteld in de laptops die we uitlenen vanuit de mediatheek sky receiver app herunterladen. Dus echt geheim is die code na een paar dagen niet meer. Door contact te maken met ons WIFI netwerk kunnen de leerlingen (want de meeste docenten zij nog niet zo geavanceerd) internetten, onderling netwerk-spellen spelen enz herunterladen.

  Het valt allemaal waarschijnlijk wel af te schermen. Iets geavanceerdere access points kunnen werken met lijsten met toegelaten werkstations bijvoorbeeld star wars battlefront 1 kostenlos downloaden vollversion.

  Maar ik heb een hekel aan achteruitroeien.

  Achteruitroeien met je i-podNatuurlijk, als leraar heb ik een hekel aan alles wat afleidt age of empires 3 kostenlosen vollversion deutsch. Leuke ringtones die ergens onder een bank afgaan staan hoog op onze irritatie-top-tien. Maar we zenden natuurlijk een dubbele boodschap uit. We willen graag dat ze communiceren, de leerlingen hochladen und herunterladen. De juf van tekenen heeft ze laatst allemaal hun mobieltje laten opduiken, want dan konden ze het scherm als spiegeltje gebruiken om hun eigen gezicht na te tekenen ich kann fifa 19 nicht downloaden. Maar verder is het gebruik van mobieltjes in de klas streng verboden.

  En ik vind het dus achteruitroeien als we de school een mobieltjes-vrije zone maken office 365 student kostenlos herunterladen. Ik gebruik zelf graag Google agenda om alle afspraken en onthoud-momenten in op te slaan. De ene keer via een computer, de andere keer via een smartphone, je kunt overal bij je gegevens, je kunt het delen met anderen, het is gewoon hartstikke handig winmail.dat kostenlos download.

  Maar moet ik officieel elk leerlingmobieltje dat ik in de klas zie innemen ?
  Achteruitroeien !

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75