• 25 oktober 2010
 • Sjoerd Spoelstra
 • Finger i Oret (vinger in je oor)Toen u een jaar of twaalf was haalde u waarschijnlijk ook wel eens kattekwaad uit amazon music prime lieder herunterladen. U belde naar de overbuurvrouw met een zware stem en deed net alsof u de PTT was. Goedemiddag mevrouw van den Berg, u spreekt met de PTT afdeling telefoon counter strike for free in full. We hebben een melding gekregen dat er op deze lijn een constante zoemtoon te horen is (vriend Johan produceert inderdaad de hele tijd een zoemtoon) songs download youtube iphone.

  Buurvrouw: Eeeeh, nou, ik heb eigenlijk normaal gesproken nergens last van, maar als u het zegt (zzzzzz)

  Kunt u voor ons eventjes de telefoon omhoog houden, mevrouw van de Berg amazon prime video download english? (zzzzzz). En tot ons grote genoegen zagen we tussen-de-gordijnen-door de overbuur inderdaad de telefoon omhoog houden. Onze mevrouw van den Berg was – na enig aandringen – zelfs bereid om een keukenstoel te pakken en daar op te klimmen om de PTT helpdeskmedewerker van dienst te zijn here we go stemmen. En kunt u nu met uw ANDERE hand één vinger in uw oor steken ?… Sweet memories.

  HelpdeskHet lijkt er op alsof hetzelfde soort helpdesk medewerkers tegenwoordig serieus een baan gevonden hebben bij Onderwijs-website-helpdesks codesys downloaden. Ik zal geen namen noemen, maar het is normaal dat –als je klaagt over de slechte bereikbaarheid van een onderwijswebsite je per ommegaande een wáslijst van vragen krijgt toegestuurd gekaufte ps3 spiele downloaden. Of je eventjes wilt melden Welke browser en versie wordt er gebruikt ( Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer etc ) – Welk besturingssysteem wordt er gebruikt ( Windows Xp – Vista – MacOS etc) , Welke versie van Adobe Flash en Java heeft u geïnstalleerd Download adobe reader 11 for free german windows 10?

  Allemaal zaken die ze ZELF heel gemakkelijk kunnen vaststellen door naar de logfiles van hun website te kijken ! Omdat HUN website het niet doet die ze voor een koopje bij een of andere obscure webhosting service in Denemarken hebben neergepletterd Download the weather program for free! Alsof de ict-coördinatoren niks anders te doen hebben !

  Ik ben een tegenoffensief begonnen en ik maak die graag openbaar zodat we één lijn kunnen trekken en niet meer allemaal braaf op onze keukenstoel klimmen lieder kostenlosen. Ik antwoord tegenwoordig:

  Geachte helpdesk ! Kunt u voor onze evaluatie van uw product melden van welke hardware u gebruik maakt om de – te verwachten – piekbelasting te verwerken als meerdere scholen gebruik willen maken van uw website. Omvang van de serverfarm, welke load balancing software jullie gebruiken en in het algemeen hoe jullie het vastlopen van de website gaan voorkomen als tientallen scholen met elk honderden leerlingen rond hetzelfde tijdstip willen inloggen ?

  Met vriendelijke groet, etc

  * Vinger in je oor, Deens

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75