• 24 oktober 2011
 • Sjoerd Spoelstra
 • Een aspect van internet bleef onderbelicht. Zelfs in BoekTweePuntNul, zelfs in die verder prima boekpresentatie avery zweckform unit rental contract 2873 free of charge. Nederland wordt afgebeeld in Google Earth met pixels die in werkelijkheid een vierkant van 40 cm tot 10 cm vertegenwoordigen. En de afbeeldingsscherpte van onze wereld zal in de toekomst vast groter worden free mp4 player. Letterlijk in Google Maps maar ook in overdrachtelijke zin.

  Onze blik op de wereld verandert door die miljoenen bloggers en twitteraars kegelspiel kostenlos herunterladen. En dat kijken én bekeken worden blijkt grote gevolgen te hebben. Bijvoorbeeld de Arabische lente in Egypte en in Libië en bijvoorbeeld de opkomst van Ben Saunders bij The Voice Of Holland download antivirus program for free.

  EinsteinBij het kijken naar een plaatje is de scherpte van het beeld belangrijker dan je zou denken youtube videos als video herunterladen. Er bestaat een bekend plaatje dat dit treffend laat zien. Van DICHTBIJ gezien is het onmiskenbaar een portret van het gegroefde en besnorde gezicht van Albert Einstein microsoft office wieder herunterladen. Maar als je verder weg gaat staan ….OF als je je ogen een beetje dichtknijpt zie je plotseling zonder enige twijfel …. een actrice die wordt geëerd vanwege diep inzichtelijk acteerwerk treiber kostenlos herunterladen. En – de stap weer even makend naar overdrachtelijke scherpte: het vereist een andere manier van kijken om naar zo’n gedetailleerd plaatje te kijken historical fonts for free.

  Soms is een bericht op één website een stem met het gewicht van miljoenen anderen…. soms kun je beter een beetje door je wimpers heen kijken en proberen het grote geheel te zien ac dc highway to hell download kostenlos. Dat is een vaardigheid die geleerd moet worden.

  Mooi dat wij in het onderwijs die taak hebben !

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75