• 2 december 2011
 • Sjoerd Spoelstra
 • Het Balkje

  Tijdens het installeren van Windows 7 heb je tijd zat om na te denken disney plusen android. Bijvoorbeeld dat ze nu dus ZEVEN versies van windows hebben bedacht, de teams, de test panels, de response groups….. en dat je nog steeds tegen die vervelende balkjes zit aan te kijken word herunterladen uni kassel. Die nog NOOIT de juiste wachttijd hebben aangegeven. Nog 27 seconden en dat blijft dan minutenlang staan. Of het getal loopt op. Ok, ik heb dan misschien niet zo’n heel snelle computer onder handen downloaden deezer app. Eentje, zoals straks zal blijken, met een Windows Index van 1.0. Maar je zou denken dat bij zó’n computer de voorspelde wachttijden tot op de seconde zouden moeten kloppen babbel alle vokabeln herunterladen.

  Voor een programmeur is het een centfluitje werk om van alle wachtbalkjes die je tijdens een installatie tegen komt even bij te houden (1) hoeveel seconden ze voorspelden en (2) hoe lang het werkelijk duurde hoe netflix serie downloaden op laptop. En om dat dan – als de gebruiker even later toch internetverbinding met het moederbedrijf heeft om te registreren – die getallen even up te loaden bilder herunterladen von instagram. Zodat vanaf dat moment vergelijkbare gebruikers een aanzienlijk juistere voorspelling van hun wachttijd in beeld krijgen.

  Maar het is nog steeds niks natuurlijk herunterladen.

  De installatie duurt lang genoeg voor u om één doordeweekse krant lezen, een kop koffie te drinken plus een gemiddeld toiletbezoek download icloud app. Mocht er onderweg een probleem optreden dan los ik dat zelf wel op en dan stuur ik u een sms’je op uw mobiel. Kijkt u daarna rustig nog even TV, we zien elkaar vanavond om 20:30 weer mit curl downloaden!

  Had ik al verwacht bij Windows versie drié.

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75