• 28 februari 2011
 • Marieke van Osch
 • The ElementsIedere beelddenker die scheikunde als examenvak heeft gehad, had vast moeite het periodiek systeem te leren kennen realplayer 11 free chip. Een vrij abstract overzicht waar logica in schijnt te zitten. De app The Elements maakt het periodiek systeem inzichtelijk herunterladen. Zo inzichtelijk dat het bijna lijkt of je alle elementen in je eigen handen hebt. Ook geeft de app aan waar je deze stof in het dagelijks leven tegen komt herunterladen. Niet alleen voor de beelddenker, maar misschien wel voor iedere leerling die scheikunde heeft is een prettige manier om inzicht te krijgen. Het nadeel is dat de app engelstalig is, maar daar zal de beelddenker toch niet veel aandacht aan schenken songs download laptop.

  Lestip
  Laat leerlingen de app ontdekken en vraag hen voor de volgende les voorwerpen te herkennen daten von sharepoint herunterladen. Neem 10 voorwerpen mee in de les en vraag zo snel mogelijk op te zoeken welke stof in dit voorwerp zit.

  Marieke van Osch

  Marieke is zelfstandig onderwijskundige (MOVE.nu). Zij heeft daarnaast de visie op onderwijs Gisdo ontwikkeld. Zie ook haar Linkedin profiel en/of volg haar via Twitter.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75