• 14 maart 2011
 • Marieke van Osch
 • eClickerBij veel digiborden kan tegenwoordig een stemkastjessysteem gekocht worden zdf mediathek video herunterladen. Met eClicker op de iPad kan hetzelfde, en meer. Als de iPads in hetzelfde WIFI-netwerk hangen, kan het stemmen beginnen apps ohne apple id herunterladen. Met eClicker Host worden de vragen aangemaakt. Met eClicker kunnen de leerlingen antwoorden geven apple osen. Koppel aan een vraag plaatjes of teken ze zelfs in de app. Antwoorden zijn meerkeuze, waar / niet waar of eens / oneens. Ook kan er een uitleg gegeven worden bij een incorrect antwoord soda pdf herunterladen. Resultaten worden zichtbaar gemaakt d.m.v. grafieken. Omdat alleen voor de host betaald hoeft te worden, is het zeer betaalbaar.

  Lestip
  laat de leerlingen na een paar keer oefenen ook een toets maken met eClicker cad software for free in full version. Je weet dan meteen waar de zwakke plekken zitten!

  Marieke van Osch

  Marieke is zelfstandig onderwijskundige (MOVE.nu). Zij heeft daarnaast de visie op onderwijs Gisdo ontwikkeld. Zie ook haar Linkedin profiel en/of volg haar via Twitter.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75