• 9 december 2009
 • Aad van der Drift
 • SYNTH

  Met de applicatie Photosynth kunnen vakantie-foto’s op een bijzondere manier bewerkt en vertoond worden Download zylom games for free. Het is een programma dat in staat is verbanden tussen foto’s te analyseren en in beeld brengen. Een groot aantal foto’s, genomen in de zelfde omgeving, worden aan elkaar geplakt in `n 3D omgeving good pages to download music for free.

  Photosynth

  Met Photosynth van Microsoft kun je vakantiefoto’s op ene hele bijzondere manier laten zien download youtube songs for free. Photosynth is een programma dat in staat is verbanden tussen foto’s te brengen anno 1404 vollversion kostenlos. Ga naar de website om precies te zien wat met Photosynth mogelijk is. Klik aan de rechterzijde op enkele voorbeelden. Niet alleen voor de vakantie, maar ook voor aardrijkskunde of geschiedenislessen is Photosynth een schitterende illustratie herunterladen.

  Links onder de website staat een fototoestel met Create your Synth. Klik daar op en kom in het Create scherm tv zender logo's downloaden. Microsoft geeft wel een paar passende waarschuwingen vooraf. Zo zijn alle Synhts op het web zichtbaar, werkt het alleen met Windows en moet je een Live ID hebben spotify herunterladen nicht möglich. Wie al een Live ID heeft kan die gebruiken. Met een groot aantal foto’s, genomen in de zelfde omgeving worden de plaatjes aan elkaar geplakt tot een 3D omgeving neue version von whatsapp herunterladen. Heel bijzonder is het feit dat die omgeving via de website zichtbaar is.

  Foto’s maken
  De foto’s kunnen van een omgeving als een kamer, plein of vergezicht worden gemaakt kostenlos powerpoint downloaden vollversion. In elk geval moet minstens 10 van de ruimte of van een object gemaakt worden. Dus ook objecten kunnen 3-dimensionaal worden benaderd. Er zijn 3 belangrijke beperkingen:

  Programma installeren
  Om Photosynth goed aan het werk te krijgen moet Silverlight van Microsoft op geinstalleerd zijn. Silverlight wordt direct aangeboden als die nog niet is geïnstalleerd. Het programma Photosynth is klein en is dus makkelijk beschikbaar. Het programma is gratis te downloaden op Photosynth

  Uploaden foto’s
  Daarvoor wordt het geïnstalleerde programma Photosync gebruikt. Er is maar liefst 20 GB opslag voor een gebruiker beschikbaar.

  Na het uploaden zal Photosynth enig rekenwerk verrichten. (Synthen) Indien het resultaat tegenvalt is wellicht een extra foto nodig. Het vergt enige vasthoudendheid, maar het resultaat is er dan ook naar.

  Bekijken
  Sneltoetsen Om wat rond te kijken in de net gemaakt Synth kun je sneltoetsen gebruiken. Hieronder staan er en paar:

  Scroll wieltje In en uitzoomen
  + of – In en uitzoomen rond centrum van de synth.
  ← or → Ga naar links of naar rechts
  ↑or ↓ Ga naar boven of benenden
  i or o Zoom in of zoom uit
  Enter Naar middelpunt actuele foto
  F Naar volledig scherm
  ~ Wisselen tussen 2D en 3D
  M Naar de startfoto
  1 Naar begin diashow

  Links

  Aad van der Drift

  Aad van der Drift

  Aad is ict-coördinator (Zernike College) en verantwoordelijk voor schoolwebsite. Hij adviseert ook scholen over op- en uitbouw van websites en is actief lid van docentenvakvereniging i&i. Zie vddrift.com.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75