• 26 april 2011
 • Aad van der Drift
 • Karaokeplay.comWie denkt aan karaoke denkt aan Japan comodo signaturen herunterladen. De vertaling van het woord Karaoke is leeg orkest of virtueel orkest. Karaoke is een vorm van vermaak, waarbij muziek wordt afgespeeld van een lied, en de zanger in een microfoon de tekst live zingt downloading amazon music does not work. De stem van de oorspronkelijke zanger bij de muziek is gewist of maakt minder geluid. De tekst wordt ook geprojecteerd, zodat de zanger een steuntje heeft in tekst en maataanduiding Download free windows 8. met Karaokeplay makkelijk in de klas te gebruiken.

  Karaokeplay.comWie denkt aan karaoke denkt aan Japan. De vertaling van het woord Karaoke is leeg orkest of virtueel orkest. Karaoke is een vorm van vermaak, waarbij muziek wordt afgespeeld van een lied, en de zanger in een microfoon de tekst live zingt. De stem van de oorspronkelijke zanger bij de muziek is gewist of maakt minder geluid. De tekst wordt ook geprojecteerd, zodat de zanger een steuntje heeft in tekst en maataanduiding. met Karaokeplay makkelijk in de klas te gebruiken.


  Uiteraard kan dit ook op internet en het kan nog leerzaam zijn ook. Immers de liedjes worden door de tekst in vele talen begeleid. Veel songs, zijn prachtige gedichten die zeker de moeite van het lezen waard zijn.

  Diverse programma’s op internet stellen een leerling in staat om mee te zingen, zelfs Nederlandse liedjes.

  KARAOKE PLAY
  Een mooi (gratis) programma is karaokeplay.com. Het kan al direct gebruikt worden zonder te registreren. Liedjes zoeken gaat heel eenvoudig in het witte zoekvlak. Van de tientallen door mij beluisterde en in een stil hoekje meegezongen liederen heb ik meerdere soorten ontdekt. Alleen muziek, geluid en muziek, of gewoon het liedje voluit, maar altijd de tekst erbij. Wie zich registreert kan samen zingen met anderen en vrienden maken.

  In onderstaande schermpje is direct duidelijk wat er moet gebeuren.

   Karaoke Play

  Na afloop kan het opgenomen liedje bewaard worden om ze eventueel via Facebook te delen met anderen.

  Karaoke Play

  Leerlingen zijn snel bereid Karaoke te doen voor de klas. Een redelijke microfoon en meezingen voor het digibord kan tot verrassende resultaten leiden. De liedjes variëren van kinderliedjes tot rock en het zijn er vele duizenden.

  Andere Karaoke sites

  Aad van der Drift

  Aad van der Drift

  Aad is ict-coördinator (Zernike College) en verantwoordelijk voor schoolwebsite. Hij adviseert ook scholen over op- en uitbouw van websites en is actief lid van docentenvakvereniging i&i. Zie vddrift.com.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75