• 21 november 2001
  • Na zijn vergelijk met de Amerikaanse overheid staat Microsoft op het punt nog tientallen kleinere schikkingen te treffen in de privaatrechtelijke sfeer amazon prime video download how long. Daarmee neemt de softwareproducent de dreiging van allerlei zogenaamde ‘class action’-rechtszaken weg. Zo’n 14.000 armlastige openbare scholen kunnen van de handreiking profiteren, meldt de zakenkrant Wall Street Journal amazon prime filme auf mac downloaden.

    Op basis van de voorlopige plannen zal Microsoft voor 1,1 miljard dollar aan hulp verstrekken aan het Amerikaanse onderwijs. De gift bestaat uit software ter waarde van 900 miljoen dollar, 200.000 opgelapte pc’s en schootcomputers, plus 90 miljoen dollar voor training van leraren en 38 miljoen dollar aan technische ondersteuning paint downloaden free. De details van het aanbod van Microsoft worden momenteel uitgewerkt. Een districtsrechter in Baltimore moet nog zijn goedkeuring aan de regeling geven herunterladen.

    In het kielzog van de grote antitrustrechtszaak van de federale overheid en twintig staten hebben sinds 1998 ook vele particulieren en instellingen zaken aanhangig gemaakt tegen Microsoft abell model. Rechtbanken hebben vele van die zaken afgewimpeld omdat de klagers slechts indirect kopers waren van Microsoft-producten. De resterende ‘class action‘ rechtszaken, die namens in totaal 65 miljoen gedupeerden worden gevoerd, zijn grotendeels bij de rechtbank in Baltimore ondergebracht windows 7 kostenlos herunterladen deutsch.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75