• 3 februari 2016
  • De Safer Internet Day is een jaarlijks terugkerende dag (dit jaar op 9 februari), waarop in meer dan 100 landen in de wereld aandacht wordt gevraagd voor veilig internetgebruik door jongeren ihk prüfungen herunterladen. Tijdens de Safer Internet Day 2015 staat het thema ‘Speel uw kant voor een betere internet hörspiel kostenlos downloaden mp3!.

    De Safer Internet Day is een initiatief van de Europese Commissie (Safer Internet Programm, DG Information Society) en wordt gecoördineerd door Insafe, het Europese netwerk van Safer Internet Centers iphone mail anhang nicht herunterladen. Er zijn 30 Safer Internet Centers, één in ieder van de 27 lidstaten en ook in IJsland, Noorwegen en Rusland. Deze Safer Internet Centers bestaan uit een Awareness Center, Helpline en Hotline download fairytale listening games for free.

    In Nederland vormen Veiliginternetten.nl (ondergebracht bij ECP) en het Meldpunt Kinderporno op Internet het Safer Internet Center sims 3 for free. Zij vragen in Nederland aandacht voor deze dag.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75