• 8 juni 2001
  • Tweede Kamerleden hebben in een debat minister Hermans van Onderwijs aan de tand gevoeld over het educatieve netwerk Kennisnet.
    Minister Hermans en leden van de Tweede Kamer liggen al een tijdje in de clinch met elkaar over Kennisnet herunterladen. De PvdA, CDA, D66, GroenLinks, SP en SGP vinden dat het onderwijsnetwerk te veel reclame kent. Hermans zou te weinig doen om commerciële uitingen op Kennisnet tot een minimum te beperken whatsapp herunterladen play store.

    Ook zouden scholieren te gemakkelijk via Kennisnet het ‘gewone’ internet met al zijn verlokkingen opkunnen. Vorig jaar eiste de Kamer al een volledig verbod op reclames, later werd door Hermans een norm gehanteerd van maximaal 5 procent reclameoppervlak per beeldscherm Download pc lkw games for free. Volgende week wacht de minister een nieuwe motie waarbij een totaal verbod wordt geëist.

    De kamerleden stelden deze week in het debat met Hermans vast dat scholieren veel te eenvoudig bij commerciële sites terechtkomen quiz app herunterladen. CDA-kamerlid Joop Wijn wist zelfs binnen de kortste keren ‘Playboy en andere vieze plaatjes’ op zijn beeldscherm te krijgen, zo schrijft de Volkskrant rayman kostenlos downloaden vollversion.

    Volgens Hermans bieden de bestaande filters niet genoeg bescherming. Aan de andere kant wil hij scholen niet verplichten de bestaande filters – zoals van de EO en NCRV – te installeren herunterladen. Kennisnet is een project van het ministerie van OC en W dat allerlei groepen in het onderwijs met elkaar verbindt. Scholieren, leraren, ouders, scholen, organisaties, geïnteresseerden en ook culturele instellingen moeten via kennisnet met elkaar in contact komen, zo is de bedoeling microsoft security essentials free download chip. Op dit moment zijn volgens cijfers van het ministerie ongeveer 400 onderwijslocaties, een aantal bibliotheken en een museum op Kennisnet aangesloten. Op dit moment zijn er zo’n 250.000 gebruikers ps3 games for free. Uiteindelijk zullen er meer dan 2,5 miljoen gebruikers zijn, hoopt OC en W.

    Bron: WebWereld

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75