• 7 juni 2001
  • Zowel het bedrijfsleven als de scholen in ons land stellen prijs op meer sponsorcontracten. Dat blijkt uit onderzoek van het Electronic Highway Platform Nederland (EPN), dat dinsdag 5 juni werd aangeboden aan minister Loek Hermans van Onderwijs jabra software downloaden.

    Er zijn, zo blijkt uit de onderzoeksresultaten, mogelijkheden te over voor het sponsoren van scholen, bijvoorbeeld door ze een hoeveelheid ICT-middelen cadeau te doen joyn series. Er heerst echter een zeer negatieve sfeer rond het onderwerp, waardoor voorgenomen plannen vaak worden afgeblazen. Dit gebeurt vooral op ethische gronden gute spiele für pc kostenlosen.

    De bedrijven zijn bang dat het geven van steun aan een school wordt geïnterpreteerd als beïnvloeding. Zo’n beschuldiging zou het imago van de firma aantasten mi fit app downloaden. Volgens de onderwijswereld is het het beste, wanneer bedrijven geld storten in een fonds. Daaruit kan de ontwikkeling van educatieve software worden betaald bus simulator kostenlos downloaden vollversion deutsch. Op die manier wordt de link tussen een bepaald bedrijf en de software een stuk losser.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75