• 6 januari 2015
 • De komende weken verschijnt een nieuwe recensie-serie over tablets, geschreven vanuit het perspectief van de dagelijkse onderwijspraktijk. ICTnieuws.nl heeft een aantal leveranciers bereid gevonden een of meerdere tablets ter beschikking te stellen voor een praktijktest in de klas lohnabrechnung herunterladen. Docenten van verschillende scholen (PO, VO en MBO) mochten samen met hun leerlingen vanuit hun onderwijsachtergrond onderzoeken of een bepaald device al dan niet geschikt is voor dagelijks inzet in de klas music itunes for free.

  1. woensdag 7 januari
   Lienke Boot, groepsleerkracht 7/8 en ICT coördinator van CBS de Skutslùs te Stavoren onderzocht de Skoolpad 2-in-1 download for free subway surfer.
  2. vrijdag 9 januari
   Maaike Zijm, docent op OSG de HogebergTexel ging aan de slag met de Samsung Galaxy Tab S 10.5 tablet schnitzeljagd herunterladen.
  3. maandag 12 januari
   Yvette Huizer, LIO en 4e jaar de Universitaire Pabo voelde een Prowise 10.1 tablet aan de digitale tand herunterladen.
  4. woensdag 14 januari
   Ralph Crutzendocent wiskunde en informatica aan het Grotius College – Heerlen verdiepte zich in de Asus Chromebook C200 herunterladen.
  5. vrijdag 16 januari
   Bart Dingen, leerkracht Groep 8 Basisschool De Meent, Waalre nam de Samsung Galaxy Tab S onder de loupe. 
  6. maandag 19 januari
   Samuel Moens, leerkracht van groep 8 op de Petrus Immensschool in Middelburg schrijft over de Androidtablet van Prowise dvd player windows 8 kostenlos downloaden.
  7. woensdag 21 januari
   Melle Rep, ICTdocent aan de OBS De BaayaertWouw ontfermde zich over een Predia Go van de firma HeutinkICT dj programm vollversion kostenlosen deutsch.
  8. vrijdag 23 januari
   Vera Huijberts, verbonden aan Helicon MBO Velp bekeek vanuit een MBO-perspectief de Asus Transformer Book T100 netflix app herunterladen windows.

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75