• 15 november 2002
  • Het Amerikaanse parlement en de Senaat hebben ingestemd met de domeinnaamextensie .kids.us voor een kindvriendelijke en veilige internetomgeving sketchup for free.

    Zowel de Senaat als het Huis van Afgevaardigden stemden deze week in met het voorstel om de nieuwe kindvriendelijke extensie in te voeren, zo meldt Reuters pdf nur öffnen nicht downloaden.

    Websites met een .kids.us-domeinnaam zoals bijvoorbeeld (www.disney.kids.us) zijn speciaal geschikt voor kinderen tot 12 jaar. De websites zijn gegarandeerd vrij van pornografische content, scheldkanonnades, geweld en ander materiaal dat niet voor kinderen bestemd is musik kostenlos herunterladen für pc.

    Om een .kids.us-pagina te mogen maken, moeten de sites aan een aantal voorwaarden voldoen. Op de pagina’s mogen bijvoorbeeld geen hyperlinks naar de rest van het web staan toshiba smart tv apps herunterladen. Ook mogen er geen chatrooms, instant messaging- en andere interactieve mogelijkheden geboden worden waarbij kinderen aan virtuele kinderlokkers blootgesteld kunnen worden antivirus programmen.

    Of de aangemelde sites zich hieraan houden, wordt een zaak van de politie. De uitgifte van de .kids.us-domeinen is uitbesteed aan het bedrijf Neustar, dat eerder ook al de verdeling van de .us-domeinnamen voor zijn rekening nam windows 7 media player kostenlos downloaden deutsch.

    Bron: WebWereld

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75