• 19 maart 2000
 • Binnengekomen bericht:
  —————————————-

  Geachte Licent-L,
  Een aantal instellingen zat er al op te wachten: SURFdiensten en ErgoDirect hebben een nieuwe SURF-licentie afgesloten voor de anti RSI software WorkPace herunterladen. Dit programma is ter voorkoming en ter herstel van RSI of aan RSI gerelateerde klachten. WorkPace zorgt ervoor dat de gebruiker aan het nemen van kleine en grotere pauzes wordt herinnerd windows server 2019 standard herunterladen. Deze pauzes worden door WorkPace aan de hand van uw activiteiten en muis- en toetsenbordgebruik berekend. Daarnaast zijn er ook analysemogelijkheden en worden aan de gebruiker diverse (strek)oefeningen geboden download malwarebytes. WorkPace is in een normatieve licentie verkrijgbaar. Voor universiteiten, hogescholen en diverse onderwijsinstellingen geldt een jaarlijks normatief bedrag van f 2,= per student en medewerker Download music for free. Voor academische ziekenhuizen, grote technologische instituten, onderzoeksinstellingen, overige instellingen en bibliotheken jaarlijks geldt een jaarlijks bedrag van f 4,= per student en medewerker download internet explorer certificates.

  Thuisgebruik is in deze nieuwe SURF-licentie ook toegestaan en daarnaast heeft WorkPace ook mogelijkheden voor grote groepen gebruikers in grote netwerken charts top 100 for free. U kunt, na participatie in deze nieuwe SURF-licentie, WorkPace downloaden van het internet. SURFdiensten zal daarna aan u een licentiecode verstrekken all jpg of a page.

  De samenvatting van de SURF-licentie met ErgoDirect kunt u raadplegen via de hiernaast staande link.
  Licentiecontactpersonen kunnen met de SURFdiensten chipkaart de volledige samenvatting opvragen inclusief prijsinformatie download corona data donation.

  Met vriendelijke groet,
  Mark Strooker
  SURFdiensten, omdat samenwerking ook voordelig is
  Telefoon (direct): 030 – 298 30 05
  Email: strooker@surfdiensten.nl

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75