• 21 maart 2000
 • In de Haagse regio werken negentien scholen samen om ervoor te zorgen dat meer leerlingen kiezen voor een technische vervolgopleiding. De onderwijsinstellingen willen de instroom naar technische scholing met 10 procent vergroten heavy metal musik kostenlosen.
  Dit project, Technotalent genaamd, is er tevens op gericht om allochtone leerlingen te stimuleren in de techniek te gaan. Als meer leerlingen voor een technische opleiding kiezen, waartoe informatica ook behoort, zal de groeiende uitstroom bijdragen de problematiek op de krappe arbeidsmarkt te verzachten download only headers outlook 2010.
  Om de leerlingen kennis te laten maken met techniek, richten de scholen zogenaamde Technolabs in. Hierin staan computers met daarop verschillende soorten software, waarvan de leerlingen gebruik kunnen maken microsoft office outlook 2010 for free. Verder zorgen techniekstudenten voor begeleiding. Stichting Axis, die als doel heeft het imago van technische opleidingen te verbeteren, investeert één miljoen gulden in dit project herunterladen. Het Expertise Centrum allochtonen Hoger Onderwijs (Echo) draagt eenzelfde bedrag bij. KPN en de gemeente Den Haag gaan zorgen voor digitale ondersteuning van dit project Download Persian keyboard.

  Bron: Computable Online

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75