• 2 december 2016
 • Binnengekomen bericht
  Voor kinderen is het internet één grote schatkamer vol filmpjes, muziek, plaatjes, spelletjes en ander moois darf man musik aus youtubeen. Zelf een foto, een filmpje of een verhaal maken en dat via het web met anderen delen is ook al kinderspel. Met het nieuwe gratis lespakket Dossier Auteursrecht voor groep 7/8 laat je je leerlingen nadenken over wat er kan gebeuren als iemand anders hun creatie gebruikt – misschien wel op een manier die ze eigenlijk niet willen – en worden ze zich bewust van het belang van zeggenschap over je eigen werk Star wars the clone wars free download.

  Het lespakket bestaat uit zes lessen van gemiddeld een uur. Elke les begint met een video van vlogger Tobias, die vol zit met geweldige ideeën – maar niet altijd goed heeft nagedacht over de gevolgen voor degenen van wie hij het werk gebruikt www.musicload.de. Door hierover in discussie te gaan met je leerlingen en ze verwerkingsopdrachten te laten maken, komen ze meer te weten over wat auteursrecht is en waarom dat zo belangrijk is voor creatieve makers brother utilities herunterladen. Dus natuurlijk ook voor jou!  De lessen kunnen het hele schooljaar door worden ingezet.

  winnenWin workshop met Gers Pardoel of de grote Mees Kees Show prison break download.
  Dossier Auteursrecht nodigt jouw klas ook uit om zelf creatief aan de slag te gaan. Er is een wedstrijd aan verbonden waarmee ze een creatieve workshop van rapper Gers Pardoel kunnen winnen of een optreden van auteur Mirjam Oldenhave met de Grote Mees Kees Show Download mp3 converter german for free!

  Bezorg je leerlingen een onvergetelijke dag
  Bekijk hier het lespakket en de wedstrijdvoorwaarden herunterladen!

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75