• 20 februari 2000
 • Tijdens de onderwijsvakbeurs Educa, in Flanders Expo Gent van 2 tot 5 maart, kunt u in SchoolNET’s multimediaruimte (hal 4 stand 4139) kennis maken met een nieuw ICT initiatief, met name de vzw EduWEST.be emule musik download kostenlos.

  EDUWEST.BE heeft als doel de introductie en het gebruik van nieuwe media en informatie- en communicatietechnologieën voor educatieve doelstellingen in de Provincie West-Vlaanderen op een deskundige manier te coördineren en te ondersteunen whatsapp bilder gehen nicht zu downloaden. Naast de organisatie van workshops en studiedagen, en het aanbieden van de nodige technische support, zal EDUWEST.BE zich voornamelijk concentreren op het populariseren van tele-leren: afstandsonderwijs via het internet outlander musik kostenlos downloaden.

  Daarbij ziet EDUWEST.BE het als zijn taak toe te zien op de technische en inhoudelijke éénvormigheid, teneinde een écht provinciaal leernetwerk op te richten von youtube herunterladen auf iphone.

  Diverse cursussen lopen reeds in productie of zijn in aanmaak. Bovendien worden, verspreid over de provincie, een aantal Open Leercentra opgestart, waar cursisten op vaste tijdstippen onder real-time begeleiding les kunnen volgen amazon prime borrowed movies.

  In deze workshop worden de voorgeschiedenis, realisaties en plannen van EDUWEST.BE uit de doeken gedaan, en wordt een concrete demonstratie gegeven van de mogelijkheden van tele-leren Read books.

  De workshops van EduWEST.be gaan door in SchoolNET’s multi mediaruimte (hal 4 – stand 4139) op volgende dagen:


  • donderdag 2 maart van 14u from bs.to. tot 15u.
  • zaterdag 4 maart van 14u. tot 15u.

  Het volledige sessieprogramma van SchoolNET’s multi-mediaruimte vindt u op de volgende website: http://www.educa.be/html/bezoeker/media.html

  Bron: SchoolNET

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75