• 27 juni 2002
  • Antwerpse kinderen die langdurig ziek zijn, kunnen vanaf september beschikken over een gratis laptop. De bedoeling is zo hun leerachterstand te beperken postbank finanzassistent app herunterladen.

    De Antwerpse wethouder van onderwijs en voormalige televisiepresentatrice Kathy Lindekens neemt het initiatief. Volgens haar is het onderwijsaanbod voor langdurig zieke kinderen veel te beperkt herunterladen. Met de geleende laptops kunnen zieke kinderen contact onderhouden met school, taken verwerken en toetsen indienen. Het onderwijsaanbod wordt aangepast aan de leermogelijkheden van het zieke kind zelf monopoly classic kostenlos downloaden.

    Het onderwijsproject moet binnen twee jaar volledig uitgebouwd zijn om de gemiddeld driehonderd langdurig zieke kinderen van Antwerpen vooruit te helpen gute apps zum musiken iphone. Lindekens wil de knowhow die de gemeenteraad op die manier opbouwt tegen 2007 over heel Vlaanderen verspreiden.

    Het Antwerpse project is niet het eerste in zijn soort stronghold for free. In Nederland bestaat bijvoorbeeld het vergelijkbare filantropische project Sterrenkind. Sterrenkind zelf is op zijn beurt weer het Nederlandse pendant van Starbright, een initiatief van filmregisseur Steven Spielberg Download dj samples for free.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75