• 26 juni 2002
  • Kennisnet, het scholen-netwerk in Nederland, telt inmiddels ongeveer vierduizend kringen Download wtk 3 for free. Dit zijn groepen gebruikers die samen aan een project werken. Bij alle kringen samen zijn ongeveer 65.000 mensen aangesloten.

    Dit is volgens de beheerders van Kennisnet een ongekend groot succes slither.io download. Vandaar dat men heeft besloten om ook het komende schooljaar het ontstaan van dergelijke krijgen mogelijk te maken. De kringen worden opgezet door gebruik te maken van software die is ontwikkeld door de firma Blackboard paw patrol folgen herunterladen. Medio augustus komt een nieuwe versie van de software beschikbaar.

    Om zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot een kring, worden nieuwe maatregelen afgekondigd download craftnote. Zo mogen de leden van een kring maximaal 10 MB ruimte in beslag nemen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot twintig per kring. Het aantal mensen per school dat lid is van een kring wordt begrensd op vijftig free rental agreement to. Tenslotte mag een school lid zijn van hoogstens zeven kringen.

    Door deze beperkingen hoopt men de beschikbare bandbreedte en resources op het netwerk eerlijk te kunnen verdelen over de scholen risen 3 for free.


    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75