• 19 mei 2016
  • Onlangs is de bibliotheeksoftware Aura Junior geaccrediteerd als leerlingportal voor schoolbibliotheken in het basisonderwijs met de Bibliotheek op school zoom app pc download german free.

    Doel van de landelijke aanpak Bibliotheek op school is samenwerken aan taalontwikkeling, leesbevordering en mediawijsheid met als doel kinderen te stimuleren meer te lezen microsoft office powerpoint. De basis hiervoor is een goed functionerende schoolbibliotheek en met Aura Junior wordt een eigentijdse en kindvriendelijke leerlingportal geboden. Het programma bevat veel functies waardoor kinderen worden geïnspireerd om te lezen firefox youtube videos herunterladen.

    Marloes Reuvers, Programmaleider Educatie 6-13 jaar bij bibliotheek Rivierenland: “Aura Junior ziet er aantrekkelijk uit en is vooral simpel in gebruik Open office 2018 free full german. Ook de kinderen op de scholen zijn enthousiast. Ze vinden makkelijk hun weg in het programma. Dankzij Aura Junior hebben we nu goed zicht op het leen-, en leesgedrag van de kinderen lalelu. Daarnaast is Aura Junior betaalbaar. Wij raden andere openbare bibliotheken van harte aan om met Aura Junior te gaan werken in het kader van de Bibliotheek op school.”

     

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75