• 8 februari 2016
 • Persbericht
  Tablets, laptops, Chromebooks en twee-in-een-computers: ze zijn niet meer weg te denken. Het reilen en zeilen van reguliere scholen wordt in toenemende mate bepaald door de inzet van devices download hp officejet 6700 premium driver. Nu het aanbod van deze handzame computers volwassen geworden is, verschijnt er voor het eerst een device dat specifiek ontwikkeld is voor het speciaal onderwijs: het Bimii-Book Download geometry dash full version for free.

  Het Bimii-Book ziet eruit als een houten laptop. Op de plaats waar je een toetsenbord zou verwachten zit een scanner waar meegeleverde blokjes met daarop een afbeelding kunnen worden gelegd film downloaden facebook. Bimii herkent deze en geeft directe auditieve en visuele feedback. Met dit principe zijn meerdere educatieve games ontwikkeld voor de doelgroep van het speciaal onderwijs download photos from the cloud. Bimii is geïnspireerd op de methode “Ervaar het maar” van Thyra Koeleman, een werkwijze voor het stimuleren van motoriek, zintuigen en communicatie in de begeleiding van mensen met een meervoudige beperking herunterladen.

  Bimii is een Nederlands product in nauwe samenwerking met het onderwijs ontwikkeld door de Friese bedrijven PTH Groep en Mediaheads. Er is bijna drie jaar aan gewerkt en in de derde week van februari wordt de ‘houten laptop’ gelanceerd door middel van de Bimii Inspiratiemiddagen app musiken kostenlos iphone. Dit zijn vijf regiobijeenkomsten die verspreid door het land plaatsvinden.

  Programma van de inspiratiemiddagen
  Hierbij nodigen wij professionals uit het speciaal onderwijs uit voor de Bimii Inspiratiemiddagen, die verspreid door het land plaatsvinden in de week van 15 tot en met 19 februari download microsoft office for free in full german chip. Tijdens de inspiratiemiddagen ervaren deelnemers hoe het is om te werken met het Bimii-Book en hen wordt gevraagd mee te denken over toekomstige content die voor Bimii kan worden ontwikkeld Download navi cards for free.

  De ontvangst is vanaf 13:00 uur en het programma start om 13:30 uur met een presentatie over de ontwikkeling van Bimii. Vervolgens is er een inspiratieworkshop waarin deelnemers zelf gaan werken met het Bimii-Book Na een korte pauze is er een brainstormsessie, waarin we samen in gesprek gaan over uw wensen en verwachtingen voor toekomstige content voor het Bimii-Book bilder aus icloud auf iphone herunterladen. Het programma wordt afgesloten om 16:30 uur.

  Wij ontvangen u graag op één van de vijf locaties:

  Deelname aan de inspiratiemiddagen is geheel gratis herunterladen.
  Aanmelden is echter wel verplicht.

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75