• 24 juni 2002
  • Circa 1200 scholen in west- en midden Nederland ontvangen deze week een brief van Kabelbedrijf Casema met excuses. Het gaat allemaal over een brief die de scholen eind mei ontvingen download windows 8 professional for free. Daarin werd gezegd dat de Kennisnetaansluiting eventueel ook kon blijven dienen voor doorgifte van het tv- en radiosignaal. Maar dan moesten de scholen wel zeer snel een abonnement nemen herunterladen.

    De Stichting Ict op School noemde de gang van zaken op zijn zachtst niet netjes en verzocht Casema de brief in te trekken. Daarna moest overleg plaatsvinden over een correcte handelswijze 4k youtube to mp3en. Casema komt aan de meeste wensen tegemoet.

    Het overleg tussen Ict op School en Casema heeft geleid tot de volgende resultaten: In de eerste plaats is de ingangsdatum van het nieuwe abonnement verschoven van 1 juni naar 1 september 2002 quizduell for free. Dat is het begin van het nieuwe schooljaar. Ook hoeven scholen niet meteen te beslissen. Daarnaast komt er meer duidelijkheid over de opzegtermijn en de consequenties van vervroegd opzeggen van een langjarig contract herunterladen.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75