• 29 april 2015
 • Hoe bereiden wij onze kinderen voor op de toekomst? Deze vraag staat centraal tijdens het congres Kennis voor Morgen (PDF) van de PO-Raad op 12 juni download skype voor tablet. Wat moeten kinderen straks weten en kunnen? En wat moeten wij daarom nu weten en kunnen?

  Het congres van de sectororganisatie voor het primair onderwijs wordt geopend door professor dr fortnite gratisen laptop. Frits van Oostrom. Hij spreekt over “Kennis van gisteren als kennis voor morgen podcast herunterladen freeware. De Canon van Nederland voor kinderen, docenten en bestuurders in het PO“. De dag wordt muzikaal omlijst met een optreden van musicerende kinderen google play store auf pc downloaden. Dit sluit aan bij de ‘Nieuwe visie op cultuurbeleid’ en de hiermee in gang gezette acties rondom goed muziekonderwijs voor kinderen in de basisschoolleeftijd, waaraan de PO-Raad haar volle medewerking verleent kostenlos musiken spotify.

  Onderwerpen

  Het programma biedt ruimte voor onderwerpen als transparantie en verantwoording, de professionalisering van het primair onderwijs, de toekomst van bestuurlijke verhoudingen en het belang van cultuuronderwijs albums for free iphone. Sprekers zijn onder andere Walter Etty, Richard Gerver, Marc Vermeulen, Peter van Lieshout en Max Hoefeijzers the link to. De dag wordt afgesloten met een trendverkenning met trendverkenner Jan-Henk Bouman.

  Voor wie

  Het congres van de PO-Raad is bestemd voor bestuurders, directeuren en schoolleiders, leidinggevenden van samenwerkingsverbanden, maar ook voor leraren en andere betrokkenen bij de sector primair onderwijs herunterladen. Het congres vindt plaats in Congrescentrum Papendal in Arnhem.

  Praktische info

  Klik hier voor de congresbrochure (PDF) of ga direct naar het inschrijfformulier images allowed to be downloaded.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75