• 28 april 2015
 • Op zaterdag 25 april vond de finale plaats van de landelijke Bizzkidz Management Competitie. Aan Bizzkidz 2015 hebben duizenden leerlingen uit Nederland en België deelgenomen brush script mt kostenlos herunterladen. Zij vormden een managementteam en namen elke ronde online beslissingen voor hun fictieve onderneming.

  Na de spannende voorrondes bleven uiteindelijk 16 finaleteams over, die bij Hogeschool van Amsterdam waren uitgenodigd voor de spannende finaledag Download zylom games for free. Gedurende deze dag moesten zij het fictieve bedrijf DigiSoft marktleider maken in de zwaar concurrerende markt voor educatieve en entertainment games good pages to download music for free.

  Uiteindelijk wisten de teams Reintjes Oogappels van Het Assink Lyceum uit Haaksbergen en HNE BV van het Meridiaan College uit Amersfoort in hun poules de eerste prijs in de wacht te slepen download youtube songs for free. Als klap op de vuurpijl kregen de ‘Managers van het jaar 2015‘ een rondrit door Amsterdam in een exclusieve negen meter lange limousine anno 1404 vollversion kostenlos.

  De tweede prijzen gingen naar M5V van Het Erasmus uit Almelo en GEYD van het Mollerlyceum uit Bergen op Zoom. De derde prijzen waren voor Sennheiser audio van het Drachtster Lyceum uit Drachten en Beats Industries van het Etty Hillesum Lyceum uit Deventer herunterladen.

  Bizzkidz.nl is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door BitPress Educatie tv zender logo's downloaden.

  Uitslag finale Bizzkidz 2015

  Poule A

  1. HNE BV – Meridiaan College – Amersfoort
  2. GeYD – Moller Lyceum – Bergen op Zoom
  3. Beats Industries – Etty Hillesum Lyceum – Deventer
  4. Motivation – ROC RIVOR – Tiel
  5. Headerzz – Lorentz Lyceum – Arnhem
  6. Kerina – ROC RIVOR – Tiel
  7. TR Industries – Het Amsterdams Lyceum – Amsterdam
  8. GJ Pontes – Pieter Zeeman – Zierikzee

  Poule B

  1. Reintjes Oogappels – Het Assink lyceum – Haaksbergen
  2. M5V – Het Erasmus – Almelo
  3. Sennheiser audio – Drachtster Lyceum – Drachten
  4. De Dikke Buuken Chr spotify herunterladen nicht möglich. Sg. Walcheren Middelburg
  5. Hagrid en co – Moller Lyceum – Bergen op Zoom
  6. Makarafoonnada – Chr. Sg. Walcheren – Middelburg
  7. Sunshine – ROC RIVOR – Tiel
  8. PLUGS – Het Assink lyceum – Haaksbergen
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75