• 15 oktober 2015
 • Binnengekomen bericht
  Op 9, 10 en 11 november vinden Dé Onderwijsdagen plaats en het thema dit jaar is Onderwijs op maat.  Dé Onderwijsdagen bieden inzicht in de trends en ontwikkelingen op het gebied van ict binnen het hele onderwijsveld xbox one games for free. Dit jaarlijkse congres is een ontmoetingsplek voor beleidsmakers, managers, bestuurders en andere professionals binnen onderwijsinstellingen die de verbinding leggen tussen onderwijs en ict gratis zombie spiele downloaden. Het congres vindt plaats in het World Trade Center Rotterdam.

  Toegespitst op alle onderwijssectoren
  Het programma is toegespitst op bezoekers uit de verschillende sectoren whatsapp downloaden macbook air. De preconferentie op maandag 9 november staat in het teken van Learning Analytics en is interessant voor alle onderwijssectoren. Op dinsdag 10 november is het aanbod afgestemd op bezoekers uit het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger onderwijs download gta 5 for free. Woensdag 11 november is het programma speciaal samengesteld voor bezoekers uit het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Dé Onderwijsdagen worden georganiseerd door SURF en Kennisnet, waarbij ook nauw is samengewerkt met het Doorbraakproject Onderwijs en ICT adobe reader download for free german.

  Keynotes
  Op dit moment leggen wij nog de laatste hand aan het programma, maar we maken alvast graag een paar keynotes bekend ark survival evolved kostenlos downloaden deutsch. Simone Walvisch, vice-voorzitter van de PO-Raad, Danny Mekic, internetexpert en internetondernemer en Doug Clow, senior lecturer Learning Analytics en online leren bij de Open University in het Verenigd Koninkrijk verzorgen een keynote op woensdag 11 november musik von facebook herunterladen.

  Korting op de toegangsprijs
  Nieuwsgierig geworden? Schrijf dan nu in voor Dé Onderwijsdagen zodat u zeker bent van deelname aan dit congres video aus facebooken online.
  Als u zich vóór 22 oktober registreert, krijgt u korting op de toegangsprijs. U bespaart dan 25 euro op de pre-conferentie en 50 euro op de toegangsprijs per congresdag video wdr mediathek.

  Meer informatie
  Meer informatie vindt u op deonderwijsdagen.nl. Dé Onderwijsdagen zijn ook te volgen op via Twitter en via hashtag #OWD2015 netflix can be downloaded.

  Heeft u vragen over deze e-mail? Stuur een e-mail naar onderwijsdagen@kennisnet.nl.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75