• 3 september 2001
  • Informatie over de vrijwillige ouderbijdrage in het primair en voortgezet onderwijs.

    Niet alle ouders/verzorgers en leerlingen weten precies hoe het zit met de vrijwillige ouderbijdrage die scholen mogen vragen download weather frog. De vrijwillige ouderbijdrage is voor ouders vaak een ‘grijs’ gebied.
    De School’Knip’ geeft antwoord op vragen als: hoe vrijwillig is de ouderbijdrage, waar gebruiken scholen de ouderbijdrage voor en wat moet er in de overeenkomst tussen school en ouders staan mediathek stream?
    De School’Knip’ is daarmee een ‘digitaal naslagwerk’ voor ouders, leerlingen, directies en schoolbesturen in het basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs, het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs youtube videos ohne programm herunterladen.
    Daarnaast verzamelt De School’Knip’ informatie over praktische gang van zaken m.b.t. de vrijwillige ouderbijdrage in het basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs (hoogte van de ouderbijdrage, de inspraak van de ouders, duidelijkheid inzake de besteding van de ouderbijdrage, enz.) gimp herunterladen für mac.
    Bezoekers van De School’Knip’ kunnen hun mening geven over zaken betreffende de vrijwillige ouderbijdrage middels een “mini-enquête (mee eens – niet mee eens – geen mening); een “Forum” en een “Themapagina” download geogebra 5 mac. Ervaringen met de vrijwillige ouderbijdrage kunnen zij melden via een “e-mailformulier.”

     

    Mail de School’Knip’ youtube videos in full length.



    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75