• 4 september 2001
  • Volgens een berekening van het Britse ministerie van onderwijs heeft ruim 95 procent van de scholen een aansluiting op internet. Dit cijfer geldt voor de basisscholen systematic download. Bij het voortgezet onderwijs is het percentage aansluitingen nog hoger.

    Volgens onderwijsminister Catherine Ashton is dit een duidelijk resultaat van de investeringsplannen van de overheid iphone apps kostenlos downloaden deutsch. In totaal is een bedrag van 1,8 miljard pond (zo’n 7 miljard gulden) geïnvesteerd in het online brengen van de scholen in Groot-Brittannië.

    Ook is een plan opgesteld om de scholen optimaal profijt te laten hebben van de nieuwe technologie Download the application folder for free. De onderwijsinstellingen moeten daarvoor aan bepaalde eisen voldoen. In de loop van volgend jaar zal worden getoetst of de scholen die norm inderdaad hebben gehaald musikexpress simulation for free. In elk geval is vooruitgang geboekt wanneer wordt gekeken naar het aantal computers voor de leerlingen. In 1998 was er één pc op 17,6 kinderen, die verhouding ligt nu op een pc per 11,8 kinderen download movies by tv.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75