• 10 juni 2015
  • N.a.v. vragen van de Kamerleden Voordewind (ChristenUnie) en Bisschop (SGP) heeft Staatssecretaris Dekker (Onderwijs) op 3 juni jl de wens uitgedrukt alle scholen in Nederland van snel internet te voorzien, onafhankelijk van de schoollocatie download the care order free of charge. De twee Kamerleden hadden hun zorg uitgedrukt over de beperkte mogelijkheden van veel scholen om van internet gebruik te maken, met name vanwege lage internetsnelheid videos mit smartphone downloaden.

    Dekker gaf in een reactie aan dat hij het belang van voldoende snel internet voor scholen onderkent en dat de capaciteit van internetverbindingen sterkt verschilt per school herunterladen. ‘Zo zijn er scholen, met name in stedelijke gebieden, die van een snel glasvezelnetwerk gebruikmaken. Maar zijn er ook scholen waar de maximaal beschikbare capaciteit van een netwerk te laag is voor de huidige schoolbehoefteintro kostenlos downloaden.

    Om deze reden wordt binnen het Doorbraakproject Onderwijs en ICT gewerkt aan een schatting van de benodigde bandbreedte voor scholen download the entire video from youtube. Dekker heeft laten weten dat hij samen met de PO-Raad, De VO-raad en het ministerie van Economische Zaken wil bekijken of er een gezamenlijke aanpak te creëren is die alle scholen van internet kan voorzien, onafhankelijk van de schoollocatie word 2013 for free.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75