• 9 juni 2015
  • Simulise gaat InformaticaVO een initiatief van Frans Peeters, dat gericht is op docenten Informatica, ondersteunen herunterladen. De initiatiefnemers Alex Bouma & Hans van Vlaanderen beschrijven Simulise als  een organisatie die studenten in staat stelt hun talenten te profileren en in contact te komen met het bedrijfsleven app zum downloaden von videos iphone.

    Studenten, docenten en mensen uit het bedrijfsleven ontmoeten elkaar en brengen in kaart hoe studenten tot resultaten zijn gekomen.

    Spel-elementen (Gamification) en de 21st Century Skills, vaardigheden waar studenten anno nu aan moeten voldoen, worden veelvuldig gebruikt Download here we go app cards. Studenten, docenten en het bedrijfsleven worden gestimuleerd en geïnspireerd om en van elkaar te leren en met elkaar te werken. Simulise is in 2012 gestart als project van 2 studenten van de Haagse Hogeschool herunterladen. Zij waren ontevreden over de wijze waarop zij werden beoordeeld. Ook wilden ze datgene wat ze hadden opgebouwd als portfolio meenemen na hun studie. Dat was allesbehalve vanzelfsprekend bedwars for free. Dit project sloeg aan bij andere studenten en bij verschillende hogescholen. Ook Kennisnet ondersteunde het project en gebruikte het als voorbeeld van innovatie vanuit de eindgebruikers gratis schnittmuster taschenen. Simulise kwam breed in het (onderwijs) nieuws en kreeg haar eerste klanten in het onderwijs.

     

     

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75