• 3 april 2000
 • Wat is ‘Dichter in het web’?

  ‘Dichter in het web’ biedt een interactieve wandeling langs een aantal Nederlandstalige gedichten, en is speciaal bedoeld voor middelbare scholieren in de bovenbouw ms project kostenlos herunterladen. De pagina’s werken op basis van Macromedia Flash (zie help) en bieden de mogelijkheid om dieper tot een gedicht door te dringen, door middel van achtergrondteksten, animaties, geluiden en beelden herunterladen.

  ‘Dichter in het web’ is een initiatief van Poetry International, en werd financieel ondersteund door de Stichting Lezen en het Ministerie van OC&W, projectgroep cultuur en school microsoft excel for free in full german. Het idee achter deze site is middelbare scholieren de gelegenheid geven dieper in een aantal geselecteerd gedichten door te dringen. Daartoe worden een aantal instrumenten aangereikt: achtergrondteksten, foto’s, animaties, muziek- en geluidsfragmenten en interactieve opdrachten die in de klas, in de mediatheek of thuis kunnen worden bekeken en beluisterd deutsch-türkisch wörterbuch kostenlos herunterladen.

  Zoals altijd zijn de teksten en interpretaties van de gedichten zeer persoonlijk van aard. De schrijvers van deze dossiers hebben weliswaar hun best gedaan om hun gedachten zo goed mogelijk te beargumenteren, maar het staat eenieder vrij om hier z’n eigen interpretatie tegen over te stellen excel übungen zum downloaden. Sterker nog: dat moedigen we juist aan. Iedere lezer maakt ten slotte zijn eigen gedicht.

  Bron: Kennisnet

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75